Vieskakodin muuttovalmis hirsitalo avaimet käteen

Muuttovalmiit hirsitalot

Hirsitalot saa nyt täydellisesti muuttovalmiina rajattomilla muokkaus- ja yksilöintimahdollisuuksilla. Ota yhteyttä myyntiimme ja keskustellaan mahdollisuuksistamme rakentaa täydellisesti viimeistelty muuttovalmis hirsitalo.

VieskaKodin hirsitalot rakennetaan Kimaran laadukkaista hirsistä

Kimara on Rautakeskon oma hirsirakennustuotemerkki, jo vuodesta 1996 lähtien. Uusimmalla teknologialla valmistetut Kimaran mittatarkat hirret ja niihin tuotekehityksen kautta valitut tiivisteet täyttävät nykypäivän tiiviys- ja lämmöneristysvaatimukset täysin – sulkematta kuitenkaan pois hirsitalon hyvää sisäilmaa.

Tiesitkö, että hirsitalossa on aina hyvä sisäilma

Hirsiseinärakenne mahdollistaa aina hyvän sisäilman, joka luonnollisesti lisää asumisviihtyvyyttä.

Hirren hyvä eristyskyky tasaa sisäilman lämpöä ja kosteutta. Sisäilman kosteus pysyy aina hyvällä alueella. Hirren rakenteella on luontainen kyky sitoa kosteutta itseensä sisäilman kosteustason noustessa.

Kun sisäilman kosteustaso laskee, rakenne luovuttaa sitomansa kosteuden takaisin sisäilmaan. Näin sisäilman kosteus pysyy tasaisena ja asumisviihtyvyys korkeana.

Tutkimustuloksetkin todistavat, että hirsitaloissa on aina erinomainen sisäilma (VTT 2001. C.J.Simonson, M.Salovaara & T.Ojanen. Improving Indoor Climate and Comfort with Wooden Structures).

Muuttovalmiit hirsitalot

Joka on hirsitalon etuihin perehtynyt, ei helposti muulla tavalla halua taloaan rakentaa

On useita syitä miksi perinteinen ja pitkäikäinen hirsi on rakennusmateriaalina niinkin arvostettu. Talopaketin ostajalle hirsitalo on varmasti turvallinen ja taatusti hyvin testattu vaihtoehto. Hirsiseinän ominaisuudet ovat taatusti turvalliset, varsinkin kun otetaan huomioon pohjoisen sijaintimme asettamat haasteet seinän kosteuskäyttäytymiselle.

Miksi et rakentaisi muuttovalmista hirsitaloa jos pidät hirren yksilöllisestä ulkonäöstä, kosteusturvallisesta rakenteesta ja hyvästä sisäilmasta? Hirsitalon ominaisuudet ja arvo säilyvät varmuudella vuosikausia hyvin hoidettuna.

Usein hirsitalo mielletään kalliiksi, mitä se ei kuitenkaan juurikaan ole. Tutustuppa hinnastoomme.

Joskus taas kaupunkialueilla kaavamääritys ei salli perinteisen hirsitalon rakentamista mutta Vieskakodin hirsitaloihin voidaankin tehdä nurkat niin, että talon rakentaminen sallitaan kaavasta huolimatta.

Tilaa talokirja

Suunniteltu rakentamisvuosi
Onko tontti