Puutalo-rakentaminen

Rakennamme nykyaikaisen, puurakenteisen puutalosi suurelementeistä ja varustamme sen parhaimmilla teknisillä ratkaisuilla.

Saat talosi muuttovalmiina, levyvalmiina tai siltä väliltä – kiitos rajattomien muokkaus- ja yksilöintimahdollisuuksien.

Puutalopohjia Ideamallistossa

Vieskakodin puutalojen rakentaminen

Talosi seinäelementit valmistetaan ihanteellisissa rakennusolosuhteissa eli kuivassa ja valvotussa tehdasympäristössä. Tehtaalla täysin valmiiksi rakennetuissa seinäelementeissä on kiinnitettyinä niin ulkoverhoukset kuin sisäpuolen erikoiskovat kipsilevytkin.

Puutalosi verhous, listoitus ja kattomallit ovat täysin vapaasi valittavissa.

Pitkälle jalostetun tuotannon ansiosta VieskaKodin asennus tontillesi säältä suojaan -valmiusasteeseen on nopeaa ja turvallista. 

Näin talosi valmistuu

VTT:n kanssa kehitetty seinärakenne

Yhteistyössä VTT:n kanssa kehitetyt ulkoseinärakenteet ovat tutkitusti ja todistetusti tiiviitä. Nykyaikainen ilmanvaihto takaa omalta osaltaan puhtaan ja terveellisen sisäilman.

Höyrynsulun optimaalinen sijainti heti kipsilevyn takana puolestaan estää tehokkaasti villakuidun kulkeutumisen hengitysilmaan. Puutalojemme rakenne on siis erinomainen vaihtoehto allergiaoireista kärsiville sekä ihmisille, jotka haluavat uuteen kotiinsa varman, kustannustehokkaan ja tutkitusti turvallisen seinäratkaisun.

Voit valita puutalojen seinärakenteen joko mineraalivillaisena tai EKO-rakenteella.

Puutalon energiatehokkuus

Puutalomme ovat matalaenergiataloja, jotka täyttävät uusimmat pientalorakentamisen energiamääräykset ja takaavat vaatimusten mukaisen E-luvun.

Tämän mahdollistavat energiatehokkaat rakenteet sekä talomalliasi ja tonttiasi varten suunnitellut lämmitys- ja talotekniikkaratkaisut.

Jokainen talomme tiiveysmitataan.

Puutalon energiatehokkaat rakenteet

 • Yhtenäinen 250 mm:n lämmöneriste + tuulensuojalevy
 • Puutalossa ulkoseinät suurelementeistä
 • Oikein limitetty ja tiivistetty höyrynsulku
 • Testatusti paloturvallinen puutalo
 • Tiiviit ja lämpimät rakenneliitokset
 • Toimiva laudoituksen tuuletusväli
 • Pohja- tai välimaalattu ulkoverhous elementtiin kiinnitettynä
 • Oikeaoppisesti viistetyt puuverhouksen alareunat
 • Huonekorkeus 2600, 2700 tai 2800 mm – sinun valintasi mukaan
 • VieskaKodin puutalon rakenneratkaisut takaavat edulliset asumiskustannukset kodin lämmöstä ja huoneilman puhtaudesta tinkimättä
 • Yläpohjan eristevahvuus 500 mm
 • Kylmäsiltojen syntymistä ehkäisevät liitokset ja läpiviennit kehitetty ja testattu VTT:n kanssa

Puutalojen rakenne-, asennus, materiaali- ja valmistevirhetakuut

Saat aina puutalollesi 10 vuoden rakennetakuun, kahden vuoden asennustakuun sekä vuoden materiaali- ja valmistevirhetakuun.

Huomaathan, että vain vakavarainen yritys voi hoitaa 10 vuoden rakennetakuun. Olemme turvallinen kumppani. Meillä on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus, johon yltää vain 2.6% suomalaisista yrityksistä

Ota yhteyttä

Sovi tapaaminen

Kartoitamme tarpeesi ja kerromme paitsi omasta kilpailukykyisestä toimitussisällöstämme, autamme myös vertailemaan eri toimitussisältöjä. Saat lisäksi halutessasi kustannusarvion koko taloprojektistasi, jonka tarvitset pankin lainahakemukseen. Autamme kaikissa rakentamiseen liittyvissä lupa-asioissa.

Vesa Savolainen

0400 587 767

vesa.savolainen@vieskakoti.fi

Vieskakoti Ylivieska

Kettukallionkatu 1

84100 Ylivieska

Joona Savolainen

050 364 6639

joona.savolainen@vieskakoti.fi

Vieskakoti Kokkola

Måttisenkatu 8

67700 Kokkola

Palvelu, yksilöllisyys ja viimeistely tekevät VieskaKodin

Yli 1000 rakennettua kotia

Hyvään asiakaskohtaiseen palveluun ja korkealuokkaiseen rakentamiseen perustuva toimintamme toimii yhä yli 28 vuoden ja 1000 rakennetun kodin jälkeenkin.

Rajattomat mahdollisuudet

Voit valita tulevan talosi pohjan ja tyylisuunnan ideamallistostamme tai tuoda ideasi meille ja suunnittelemme koko talon tarpeidesi ja budjettisi mukaan.

Turvallinen kumppani

Vain vakavarainen yritys voi hoitaa 10 vuoden rakennetakuun. Liikevaihtomme oli 2019 n.7 milj. euroa ja vakavaraisuusaste yli 70 % . Meillä on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus, johon yltää vain 2.6% suomalaisista yrityksistä

Omat timpurit

Talosi rakentaa omat timpurimme ja paikalliset, valikoidut yhteistyökumppanimme, jotka tuntevat laatuvaatimuksemme ja rakentamistapamme.

Talo yhdellä sopimuksella

Saat kaiken talon rakentamiseen liittyvän yhdellä sopimuksella, olipa toimituslaajuus levyvalmis, muuttovalmis tai jotain siltä väliltä.

Sovittu hinta joka pitää

Saat pitävän hinnan talollesi haluamallasi toimituslaajuudella ja lisäksi kokonaiskustannusarvion koko rakennusprojektille.

Rakennusvaiheet dokumentoidaan

Rakennusvaiheiden kuvat ja rakennusdokumentit tallennetaan talojärjestelmään, jossa tiedot säilyvät käytettävissäsi vuosien päästäkin.

Laaja ja muokattava toimitussisältö

Talotoimituksen saat sellaisella toimitussisällöllä kuin haluat. Käytössäsi on markkinoiden laajin sisustusvalikoima.

Tiivis viestintä

Nykyaikaisten viestiryhmien käytön ansiosta, yhteydenpitosi Kotimestarin, työpäällikön ja vastaavan mestarin välillä on nopeaa ja saumatonta.