fbpx

Hirsitalorakentaminen

Aikaa kestävät hirsitalomme on rakennettu uusinta tekniikkaa hyödyntäen. Toimitamme uuden kotinne muutto- tai levyvalmiina tai haluamallanne sisällöllä – kiitos rajattomien muokkaus- ja yksilöintimahdollisuuksien.

Ottakaahan yhteyttä niin keskustellaan mahdollisuuksistamme rakentaa teille täydellisesti viimeistelty, unelmienne hirsitalo.

Vieskakodin hirsitalojen valmistuksessa käytetään viimeisintä hirsiteknologiaa

Uusimmalla teknologialla valmistetut mittatarkat hirret ja niihin tuotekehittämämme tiivisteet täyttävät nykypäivän tiiviys- ja lämmöneristysvaatimukset mahdollistaen kuitenkin hirsitalon hyvän sisäilman. Tarkkaan valmistetut ja testatut hirret kestävät myös aikaa. Kattavien hirsivaihtoehtojen ja erilaisten nurkkaratkaisujen ansiosta voimme luoda mieleisenne ilmeen uudelle hirsikodillenne.

Hirsi- ja nurkkaratkaisut

Aidosti painumaton 205×275 hirsi pelkistetyllä hirsiviisteellä

Lamellihirsi 205×275 pelkistetyllä hirsiviisteellä

Lamellihirsi 205×275 perinteisellä hirsiviisteellä

Jiirinurkka pelkistetyllä hirsiviisteellä

Lohenpyrstönurkka pelkistetyllä hirsiviisteellä

Lohenpyrstönurkka perinteisellä hirsiviisteellä

Ristinurkka perinteisellä hirsiviisteellä

Vieskakodin hirret valmistetaan pohjoisen korkealaatuisesta männystä täysin valmiiksi lämpimissä tehdasolosuhteissa. Myös hirren tuplatiivisteet asennetaan jo tehtaalla, mikä mahdollistaa hirsitalolle tärkeän tiiveyden ja nopean pystytyksen.

Voitte valita Vieskakodin hirsitaloon joko edistyksellisen, aidosti painumattoman hirren, joka mahdollistaa nykyaikaisen arkkitehtuurin – tai normaalin lamellihirren yhdistettynä erilaisiin nurkkaratkaisuihin.

Hirsitalon etuihin perehtynyt tuskin haluaa muulla tavalla taloa rakentaakaan

On useita syitä miksi perinteinen hirsi on arvostettu rakennusmateriaali. Talopaketin ostajalle hirsitalo on turvallinen ja testattu vaihtoehto. Hirsiseinä  muun muassa huomioi pohjoisen sijaintimme asettamat haasteet seinän kosteuskäyttäytymiselle. Lisäksi hyvin hoidetun hirsitalon ominaisuudet ja arvo säilyvät vuosikymmeniä.

Mikäli siis arvostatte hirren yksilöllistä ulkonäköä, kosteusturvallista rakennetta ja hyvää sisäilmaa teidän kannattaa rakentaa muuttovalmis hirsitalo.

Hirsitalo mielletään usein kalliiksi vaihoehdoksi, mitä se ei kuitenkaan välttämättä ole. Helpoiten voitte todeta asian itse tutustumalla hinnastoomme.

Kaupunkialueella kaavamääritykset eivät aina salli perinteisen hirsitalon rakentamista. VieskaKodin hirsitalot voidaan kuitenkin toteuttaa – kaavasta huolimatta – joko perinteisellä tai modernilla ilmeellä ja haluamallanne nurkkaratkaisulla.

Haluaisitko jo aloittaa taloprojektin kohti unelmiesi kotia?

Ota yhteyttä Kotimestariin, niin olet astunut kynnyksen yli.