fbpx

Puutalorakentaminen

Toteutamme nykyaikaiset, puurakenteiset talomme aina suurelementteinä ja varustamme ne uusimmilla teknisillä ratkaisuilla. Toimitamme uuden kotinne muuttovalmiina tai levyvalmiina tai haluamallanne sisällöllä – kiitos rajattomien muokkaus- ja yksilöintimahdollisuuksien. Ottakaa siis yhteyttä, niin keskustellaan mahdollisuuksistamme rakentaa teille täydellisesti viimeistelty koti.

Vieskakodin puutalot rakennetaan suurelementeistä

Talojemme seinät valmistetaan osaavien ammattilaistemme toimesta ihanteellisissa rakennusolosuhteissa eli kuivassa ja valvotussa tehdasympäristössä. Tehtaalla täysin valmiiksi rakennetuissa seinäelementeissä on kiinnitettyinä niin ulkoverhoukset kuin sisäpuolen erikoiskovat kipsilevytkin. Pitkälle jalostetun tuotannon ansiosta VieskaKodin asennus tontillesi säältä suojaan -valmiusasteeseen on nopeaa ja turvallista.

Puutalojemme verhous, listoitus ja kattomallit ovat täysin teidän päätettävissänne, joten kattava valikoimamme mahdollistaa täysin yksilöllisen puutalon rakentamisen

Saatte VieskaKodille 10 vuoden rakennetakuun, kahden vuoden asennustakuun sekä vuoden materiaali- ja valmistevirhetakuun.

Puutalojen energiatehokkuus

Kaikki puutalomme ovat matalaenergiataloja, jotka täyttävät uusimmat pientalorakentamisen energiamääräykset ja takaavat vaatimusten mukaisen E-luvun. Tämän mahdollistavat energiatehokkaat rakenteet sekä talomallianne ja tonttianne varten suunnitellut lämmitys- ja talotekniikkaratkaisut. Lisäksi jokainen talomme tiiveysmitataan.

Puutalojen rakenne

Puutalojemme ulkoseinärakenteet ovat tarkkaan mietittyjä ja yhteistyössä VTT:n kanssa testattuja –  siis tutkitusti ja todistetusti tiiviitä. Talon nykyaikainen ilmanvaihto takaa omalta osaltaan puhtaan ja terveellisen sisäilman. Höyrynsulun optimaalinen sijainti heti kipsilevyn takana puolestaan estää tehokkaasti villakuidun kulkeutumisen hengitysilmaan. Puutalojemme rakenne on siis erinomainen vaihtoehto allergiaoireista kärsiville sekä ihmisille, jotka haluavat uuteen kotiinsa varman, kustannustehokkaan ja tutkitusti turvallisen seinäratkaisun.

Voitte valita puutalojen seinärakenteen joko mineraalivillaisena tai EKO-rakenteella.

Puutalojen energiatehokkaat rakenteet

Haluaisitko jo aloittaa taloprojektin kohti unelmiesi kotia?

Ota yhteyttä Kotimestariin, niin olet astunut kynnyksen yli.