fbpx

Vieskakoti talotoimittajana

VieskaKodin tapa toimia on erilainen moneen muuhun talotoimittajaan verrattuna. Tapamme toimia kantaa yhä yli 28 vuoden ja 1000 rakennetun kodin jälkeenkin.  

Vieskakodin toimintatapa

Pitkä kokemuksemme pientalorakentamisessa erottaa meidät kilpailijoistamme. VieskaKoti on myös edelläkävijä useissa talonrakentamisen rakenteellisissa ratkaisuissa.

Laaja Kotimestaripalvelu – ette ole yksin projektinne kanssa

Kotimestarimme Vesa ja Joona ovat kanssanne koko projektin ajan. Viestintä kulkee myös työpäällikön, vastaavan työnjohtajan, kotimestareiden ja asiakkaan välillä esimerkiksi kohdekohtaisessa viestiryhmässä. Näin saatte heti vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin – tarvittaessa heti suoraan työmaalta.


Kodille kiinteä hinta, joka pitää

Rakennusbudjettiin vaikuttavat eniten talon malli ja runkomateriaali. Kun rakennuksen muoto ja mitat on päätetty, tiedetään jo noin 70 % rakennuskustannuksista.

Talon ostajan kannalta on mieluisaa tietää kustannukset mahdollisimman tarkkaan etukäteen. VieskaKodilla pystymme laskemaan taloprojektinne kustannukset tarkasti haluamallenne toimituslaajuudelle. Samalla saatte taloprojektillenne kiinteän hinnan – joka pitää.

Voimme myös tehdä kustannusarvion rakennusprojektin muista töistä, sillä onhan kokonaisbudjetin tiedostaminen yksi tärkeimmistä osista taloa rakennettaessa. Meillä VieskaKodilla suunnitelmissa voidaan aina myös joustaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. 


Yhdellä sopimuksella avaimet käteen

Kun valitsette VieskaKodin kotinne rakentajaksi, saatte yhdellä sopimuksella kaiken tarvittavan, valitsittepa toimituslaajuudeksi levyvalmiin, muuttovalmiin taikka talopaketin. Kaikki kotimme ovat rajattomasti yksilöitävissä ja muokattavissa asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Lue lisää muuttovalmiista VieskaKodeista


Monipuolisesti muunneltava talomallisto

Kun valitsette VieskaKodin, valitsette talon, jonka voitte tehdä täysin oman näköiseksi.  Jokainen kohde rakennetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Talon mitat, huonemäärän sekä varusteet päättää asiakas itse ja esimerkiksi tulisijat ja ikkunat voidaan sijoittaa juuri sinne, mihin ne mielestänne parhaiten istuvat.

Muuttovalmiiden talojen lisäksi taloillamme on muitakin valmiusasteita. Lue lisää täältä.


Rakennusvaiheen dokumentointi

Kuvaamme rakennusajan työvaiheet, joten VieskaKodin asiakkaat pääsevät tutustumaan talon rakennusvaiheisiin niin taloa rakennettaessa kuin sen jälkeenkin.

Rakennusvaiheen kuvat ja kaikki muut rakennusdokumentit tallennetaan talojärjestelmään, jossa tiedot säilyvät vuosia rakennusvaiheen jälkeenkin ja asiakas pääsee käsiksi tärkeisiin talotietoihin aina halutessaan.


Laaja toimitussisältö taloprojektiin

VieskaKotien toimitussisältö muokataan aina asiakkaamme toiveiden mukaisesti ja toteutetaan täysin yksilöllisesti. Käytössäsi on todella laaja valikoima erilaisia tuotteita ja ratkaisuja. Voit valita toimitukseen haluamasi lattiamateriaalin, saunan laudemallin, lämmitysmuodon jne.

Jokaiseen muuttovalmiiseen kohteeseemme kuuluu myös pintamateriaalien suunnittelu markkinoiden laajimmasta sisustusvalikoimasta.


Mitattu energiatehokkuus rakennusvaiheessa kuuluu aina projektiin

Panostamme erityisesti talojemme lämpötehokkuuteen jo rakennusvaiheessa. Hallitsemattomilla lämpövuodoilla voi olla vakavia seurauksia ja pitkällä aikavälillä niistä voi seurata jopa kosteusvaurioita.

Lisäksi teemme kaikille kohteillemme tiiveysmittauksen ja lämpökamerakuvauksen jo ennen kohteen luovutusta. Luonnollisesti asiakkaamme saavat tästä ja muista tehdyistä mittauksista kaikki viralliset dokumentit haltuunsa. Toimitamme asiakkaillemme myös talon energiatodistuksen.


Omat kirvesmiehet sekä pitkäaikaiset ja kotimaiset yhteistyökumppanit

Työmaillamme työskentelee aina VieskaKodin omat ammattitaitoiset ja motivoituneet kirvesmiehet. Jokaista kohdettamme rakentamassa ovat omien kirvesmiestemme lisäksi myös pitkäaikaiset, paikalliset yhteistyökumppanimme. Näin urakat valmistuvat tehokkaasti, laadukkaasti sekä viimeisteltyinä ja näin voimme varmistua, että jokaisessa kohteessa päästään VieskaKodin asettamiin laatuvaatimuksiin.

Tutustu myös

Rakentajan tietopankki

Vieskakoti talotoimittajana

Näin talosi valmistuu

Toimitussisältö

Hinnasto

Haluaisitko jo aloittaa taloprojektin kohti unelmiesi kotia?

Ota yhteyttä Kotimestariin, niin olet astunut kynnyksen yli.