Muuttovalmiin talon rakentaminen

Missään työn vaiheessa ette jää yksin projektinne kanssa. Olemme paperitöistä lähtien mukana aina luovutukseen asti. Kannamme vastuumme myös talonrakennusajan jälkeen. Paikalliset ammattilaisemme rakentavat talosi täysin muuttovalmiiksi. Saat valmiin kodin perustuksista lähtien avaimet käteen yhdellä sopimuksella, pitävällä budjetilla ja aikataululla.

Sinun vaativimmaksi tehtäväksesi talon rakentamisessa jää muutamien helppojen tehtävien lisäksi vain sisustusvalintojen tekeminen.

Mistä talon rakentaminen aloitetaan?

Valitse haluamasi talomalli tai oma suunnitelmasi, ja sovi tapaaminen

Ensimmäisessä tapaamisessa tutustutaan toiveisiinne ja vastataan kaikkiin kysymyksiinne. Kerromme lisää muuttovalmiin Vieskakodin rakentamisesta ja sen aidosti rajattomista muokkausmahdollisuuksista.

Ensimmäisen tapaamisen jälkeen saat tarkan, kirjallisen kustannusarvion kaikista kuluista mitä muuttovalmis talosi tulee maksamaan kun päälle lisätään mm. maatyöt ja liittymät. Tarvitset sen esimerkiksi pankin lainahakemukseen.

Seuraavissa tapaamisissa suunnitellaan talosi sellaiseksi kuin haluat, tehdään talokaupat ja aloitetaan työt.

Tontti rakentamiskuntoon ja liittymät ennen talopaketin asennusta

Omat helpot tehtävät ennen valmistalon rakentamista

Ennen rakentamisen aloitusta, pitää hoitaa rakennusluvat kuntoon, siistiä tontti rakentamiskuntoon ja hankkia liittymät ja maatyöt. Saat meiltä apua ja neuvoja kaikkiin omiin tehtäviin.

Muuttovalmiin Vieskakodin perustukset

Talon perustukset kuuluvat hintaan

Talon rakentaminen alkaa perustuksista. Vieskakodeissa on vakioratkaisuna 300x900 teräsbetoniperustus.

Muuttovalmiin Vieskakoti talopaketin pystytys Ylivieskassa

Talopaketin pystytys nopeasti ja turvallisesti säältä suojaan

Vieskakodin puutalojen elementit valmistetaan ihanteellisissa rakennusolosuhteissa, valvotussa tehdasympäristössä. Hyvin rutinoituneen pystytysporukan ja hyviksi todettujen käytäntöjen ansiosta Vieskakodin asennus tontillesi säältä suojaan valmiusasteeseen on nopeaa ja turvallista. Muuttovalmiit hirsitalot rakennetaan paikan päällä nopeasti ja turvallisesti Kimaran hirsistä.

Kaikki ratkaisut talon sisustukseen Ylivieskan K-Raudasta

Sisustusvalinnat

Muuttovalmiin talon rakentamisen vaativin osuutesi on sisustusratkaisujen tekeminen. Sisustaminen on tärkeimpiä asioita talon rakentamisessa viihtyisäksi ja toimivaksi kodiksi. Käytettävissäsi on laajat valikoimat K-Raudan sisustusvalikoimia. Onneksesi meiltä saat myös neuvontaa, jotta kokonaisuuden hahmottaminen ja tuotteiden valinta helpottuvat. Sisustussuunnittelijan tekemä pintamateriaalisuunnitelma kuuluu aina talokauppaan!

Keittiön ja muiden kiintokalusteiden valinnassa apunasi on Petrakeittiöiden kalustesuunnittelija.

Miten hyvä viimeistely muuttovalmiissa Vieskakodissa on?

Sisustustyöt, kalustaminen ja viimeistely

Talorakennus Savolainen tunnetaan erinomaisen hyvin tinkimättömästä laadustaan ja tarkkuudestaan paitsi rakentamisessa, myös viimeistelyssä. Sisustustyöt tehdään valmiiksi asti sisustussuunnitelmiesi mukaisesti.

Tavarat sisään muuttovalmiiseen taloon ja tupareita viettämään

Talon käyttöönotto ja rakennusajan jälkeiset takuut

Vesa Savolainen luovuttaa teille uuden kodin henkilökohtaisesti sovittuun aikaan mennessä. Luovutuksen yhteydessä käytte läpi talon ja Vesa pitää teille talon käyttöönottokoulutuksen. Sitten ei muuta kuin tavarat sisään, takka päälle ja tupareita suunnittelemaan.

Me kannamme vastuun talon rakentamisesta ja haluamme, että voitte olla turvallisin mielin rakennusajan jälkeenkin. Talolle myönnetään 10 vuoden rakennetakuu ja kahden vuoden asennustakuu.

Tilaa talokirja

Suunniteltu rakentamisvuosi
Onko tontti