Uusia rivitaloja Ylivieskaan

Olemme aloittaneet palvelevan rivitaloyhtiön rakennustyöt Ylivieskan Kiviojan kaupunginosaan Kalajoen rantaan. Kohteen ennakkomarkkinointi on käynnissä.

As Oy Jokirannan ennakkovaraus

Ylivieskaan kannattaa rakentaa

Toimitusjohtaja Vesa Savolainen

Ylivieskan tulevaisuuteen luottava toimitusjohtajamme Vesa Savolainen uskoo vuoden 2021 lopulla valmistuvien asuntojen käyvän nopeasti kaupaksi. Ennakkomarkkinointi aloitettiin tammikuussa 2021 ja kiinnostusta on riittänyt.

– Ylivieska kehittyy kovaa vauhtia, ja uusille asunnoille hyviltä paikoilta on reilusti kysyntää. Alue jokirannassa on sijainniltaan yksi Ylivieskan parhaimmista. Tontti rajautuu jokeen ja puistoalueeseen. Hyvin varustellut asunnot rakennetaan optimaalisesti länsi-eteläsuuntaisesti,
kertoo Vesa Savolainen.

Rakennuspaikka sijoittuu joen pohjoisrannalle Kiviojan kaupunginosaan joessa olevan happipadon kohdalle.

 

Palvelevat taloyhtiöt – Helppoa asumista ilman pihatöitä

Olemme rakentaneet palvelevia taloyhtiöitä Ylivieskaan ja Kokkolaan kahden taloyhtiön vuosivauhtia. Viimeisin taloyhtiö As Oy Lepolanranta valmistui Ylivieskaan Koskipuhdon alueelle.

Palvelevassa taloyhtiössä on satsataan aina erityisesti asumisen helppouteen. Muun muassa lumityöt ja nurmikoiden leikkuu sisältyvät yhtiövastikkeeseen.

 

Palvelu, yksilöllisyys ja viimeistely tekevät VieskaKodin

Yli 1000 rakennettua kotia

Hyvään asiakaskohtaiseen palveluun ja korkealuokkaiseen rakentamiseen perustuva toimintamme toimii yhä yli 28 vuoden ja 1000 rakennetun kodin jälkeenkin.

Rajattomat mahdollisuudet

Voit valita tulevan talosi pohjan ja tyylisuunnan ideamallistostamme tai tuoda ideasi meille ja suunnittelemme koko talon tarpeidesi ja budjettisi mukaan.

Turvallinen kumppani

Vain vakavarainen yritys voi hoitaa 10 vuoden rakennetakuun. Liikevaihtomme oli 2019 n.7 milj. euroa ja vakavaraisuusaste yli 70 % . Meillä on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus, johon yltää vain 2.6% suomalaisista yrityksistä

Omat timpurit

Talosi rakentaa omat timpurimme ja paikalliset, valikoidut yhteistyökumppanimme, jotka tuntevat laatuvaatimuksemme ja rakentamistapamme.

Talo yhdellä sopimuksella

Saat kaiken talon rakentamiseen liittyvän yhdellä sopimuksella, olipa toimituslaajuus levyvalmis, muuttovalmis tai jotain siltä väliltä.

Sovittu hinta joka pitää

Saat pitävän hinnan talollesi haluamallasi toimituslaajuudella ja lisäksi kokonaiskustannusarvion koko rakennusprojektille.

Rakennusvaiheet dokumentoidaan

Rakennusvaiheiden kuvat ja rakennusdokumentit tallennetaan talojärjestelmään, jossa tiedot säilyvät käytettävissäsi vuosien päästäkin.

Laaja ja muokattava toimitussisältö

Talotoimituksen saat sellaisella toimitussisällöllä kuin haluat. Käytössäsi on markkinoiden laajin sisustusvalikoima.

Tiivis viestintä

Nykyaikaisten viestiryhmien käytön ansiosta, yhteydenpitosi Kotimestarin, työpäällikön ja vastaavan mestarin välillä on nopeaa ja saumatonta.