fbpx

VieskaKoti

Yli 1000 rakennettua kotia

Yli 27 vuotta kokemusta

Rajaton muunneltavuus

100% paikallinen palvelu

Avaimet käteen yhdellä sopimuksella

Laatu, yksilöllisyys ja viimeistely tekevät VieskaKodin

VieskaKodin toiminta perustuu tinkimättömään rakentamisen ja viimeistelyn laatuun. Toteutamme jokaisen kohteen yksilöllisesti, rakentajan toiveiden mukaisesti.

Toimintamme alkoi 28 vuotta sitten, kun ylivieskalainen Vesa Savolainen ryhtyi tekemään puu- ja hirsitaloasennuksia avaimet käteen -periaatteella. Toiminnan kasvaessa ja kehittyessä syntyi VieskaKoti vuonna 2013, joka keskitti muuttovalmiiden puu- ja hirsitalojen sekä asunto-osakekohteiden myynnin ja rakentamisen yhden merkin alle.

VieskaKoti toteuttaa jokaisen omakotitalokohteen yksilöllisesti juuri haluamallanne toimituslaajuudella – oli sitten kyseessä talopaketti, levyvalmis, sisustusvalmis tai muuttovalmis toimituslaajuus.

Kotimestaripalvelun jokainen kohde voidaan suunnitella täysin toiveidenne mukaisesti tai vaihtoehtoisesti voitte etsiä tarpeisiinne sopivan talomallin Ideamallistostamme.

Tällä hetkellä toimimme pääasialliseseti Ylivieskan, Kokkolan ja ympäristökuntien alueella.

Aidosti rajaton muunneltavuus ja täydellinen viimeistely

Me VieskaKodilla haluamme olla luotettava kumppaninne rakennusprojektissanne. Jokaisen kohteemme rakentaa omat kirvesmiehemme, joilla on laaja kokemus ja osaaminen pientalorakentamista. VieskaKodin Kotimestarit Joona ja Vesa palvelevat teitä koko projektinne ajan yhdessä työpäällikön kanssa. Jokaisen kohteen luovutamme henkilökohtaisesti, ettekä missään tilanteessa jää yksin projektinne kanssa. Jokainen rakennusprojektimme suunnitellaan kokonaisuudessaan meillä VieskaKodilla oman rakennussuunnittelumme toimesta.

Luottoluokituksemme on korkein mahdollinen (AAA), Yrityksellämme on myös Suomen vahvimmat Platina-luottoluokitusserfikaatti ja olemme mukana myös Tilaajavastuu.fi -palvelussa.

Haluaisitko jo aloittaa taloprojektin kohti unelmiesi kotia?

Ota yhteyttä Kotimestariin, niin olet astunut kynnyksen yli.