Liikkuvan perheen koti

”Useissa taloesittelyissä, joissa käytiin, näkyi työn laatu ja jälki. Viimeistely, kuten listoitukset olivat tärkeitä ja Vieskakodin eduksi. Vieskakodin näytöissä on kierretty vieläkin.”

Pulkkiset

 • Valmistunut 2018
 • Huoneistotiedot 4 mh+oh+k+s+khh+ak
 • Valmiusaste Muuttovalmis
 • Huoneistoala 126
 • Seinärakenne Puuelementti
 • Kerrosala 153,5
 • Lämmönlähde Maalämpö
 • Huonekorkeus 2700
 • Kotimestari Joona Savolainen
  Joona Savolainen Kotimestari

Talo alkoi rakentua vuosia aiemmin löydetyn pohjapiirroksen avulla

Tärkeimpinä asioina aktiivinen ja liikkuva perhe halusi taloon toimivan arkieteisen omalla sisäänkäynnillä. Kotiin haluttiin myös avarat ja valoisat oleskelutilat. Olohuoneen isot ikkunat takapihalle päin olivat tärkeät.

Alkuperäistä pohjaa lähdettiin VieskaKodin kotimestarina toimineen Joona Savolaisen kanssa sorvaamaan mieleistä, yhdistellen ideoita kahdesta eri pohjasta.

Kaikki muutokset koettiin helpoiksi toteuttaa. Alkuperäistä suunnitelmaa muutettiin mm. muuttamalla tekninen tila vaatehuoneeksi arkieteisen tilaan ja huonekorkeutta korotettiin.

VieskaKodin palvelu ja laatu vakuuttivat

Ahkera kiertely lukuisissa taloesittelyissä vuosien varrella, sai pariskunnan vakuuttumaan VieskaKodin viimeiseenkin listoitukseen ulottuvasta työn laadusta.

Joonan kanssa yhteistyö ja kemiat toimivat hyvin ensi hetkestä saakka. Pulkkiset kokivat, että heitä kuunneltiin aidosti.

Toimitussisältö oli selkeä ja ja kaikkiin kysymyksiin löytyi aina vastaus.

Pintamateriaalien valinta taloprojektissa

Kotiin haluttiin valita pinnat ja värit hyvin aikaa kestävällä ajatuksella, rauhallista ja seesteistä värimaailmaa noudattaen.

Pintamateriaalien valinta yhteistyössä Kokkolan K-raudan kanssa sujuikin erinomaisesti. Laattojen ja laminaattien suhteen poikettiin paljon vakiotoimituksesta.

Lisäksi viime hetken muutokset (mm. laatat) onnistuivat helposti.

Taloprojekti, jossa asiat hoituivat koko ajan hyvin

Erityisen tyytyväisiä Pulkkiset olivat aikataulujen pitävyyteen ja työn laadukkuuteen. Tutuksi tulleet vakiohenkilöt rakennuksella helpottivat myös asioiden hoitumista.

Kun Pulkkisilta kysyttiin mikä projektissa sujui erityisen hyvin, he kokivat, että tässä projektissa kaikki asiat loksahtelivat kohdalleen juuri suunnitelmien mukaan. Rakennusprojekti, joka perustui luotettavuuteen, takasi tyytyväisille rakentajille unelmien kodin.

VieskaKodin vahvuuksina rakentajat näkevät tekemisen laadun, aidon asiakaslähtöisyyden ja palvelualttiuden – sen, että asiat hoituvat hyvin.

Perhe pääsi muuttamaan jouluksi uuteen upeaan kotiin, etuajassa.

Haluaisitko jotain samanlaista?

Pyydä tarjous vastaavasta talosta

Laskemme pitävän tarjouksen toteutuneen projektin pohjalta nopeasti.

Voimme myös muokata tästä yksilöllisestä talosta sinulle sopivan ja sinun budjettiisi sopivan uniikin version. Voit valita taloon vaikka erilaisen julkisivun ja muuttaa talon mittoja rajattomasti.

 

Ideoista kodiksi – Piirrätä täysin yksilöllinen koti

Kotimestarimme, asumisen asiantuntijamme, ja arkkitehtimme suunnittelevat sinulle myös ihan oman talon – sinun budjettisi mukaan.

Toteutamme talosuunnitelmasi  upeina 3D -havainnekuvina, joiden avulla hahmotat tulevan talosi ennen yhdenkään sopimuksen allekirjoitusta.

 

Tutustu Kotimestareihin

Joona Savolainen

050 364 6639

joona.savolainen@vieskakoti.fi

Vieskakoti Kokkola

Vesa Savolainen

0400 587 767

vesa.savolainen@vieskakoti.fi

Vieskakoti Ylivieska