VieskaKoti Oy

Kuvassa VieskaKoti Oy toimitusjohtaja Vesa Savolainen 2021 Ylivieskassa

Tuotamme onnistuneita asumisen kokemuksia toiminta-ajatuksemme sydämestä tulevan asiakaslähtöisyyden avulla.

Näkemyksemme mukaan onnistuneessa asumisessa yhdistyy asiakaskeskeinen talosuunnittelu, korkeatasoinen toteutus ja terve talous.

VieskaKoti on ylivieskalainen perheyritys

VieskaKoti on Vesa Savolaisen perustama ja johtama ylivieskalainen perheyritys.

Nuori timpuri Vesa Savolainen aloitti puu- ja hirsitalojen asennukset avaimet käteen periaatteella vuonna 1992. Yrityksen nimi oli tällöin vielä Talomyynti ja rakennuspalvelu V. Savolainen Oy. Vesan tavoitteena oli jo tuolloin asumiseensa tyytyväiset asiakkaat. Hän on rakentanut jo yli 1000 asiakaslähtöistä kotia Ylivieskassa ja Kokkolassa ja niiden ympäryskunnissa.

Vesa on alusta asti ollut tarkka työn, joka on aina liitetty suoraan hänen nimeensä, laadusta ja viimeistelyn tasosta.

VieskaKodin perustaminen

Kasvuun liittyviä laadullisia ja taloudellisia riskejä on hallittu keskittymällä rajattuun markkina-alueeseen ja kasvamalla aina harkitusti.

Toiminnan kuitenkin kehittyessä ja laajentuessa Kokkolan alueella Joona Savolaisen vetämänä, syntyi VieskaKoti vuonna 2013, joka keskitti muuttovalmiiden puu- ja hirsitalojen sekä asunto-osakekohteiden myynnin ja rakentamisen yhden merkin alle.

Nämä alkuperäiset korkealuokkaisen laadun, asiakaslähtöisyyden ja terveen talouden kantavat arvot näkyvät tänä päivänäkin VieskaKodin jokapäiväisessä tekemisessä.

Rakentajan terve talous ja talojen kannattava rakentaminen on asiakkaiden etu

Vain taloudellisesti vakaalla pohjalla oleva yritys voi kantaa 10 vuoden rakennetakuun. Meillä onkin korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus, johon yltää vain 2.6% suomalaisista yrityksistä.

Yrityksellämme on myös Suomen vahvimmat Platina-luottoluokitusserfikaatti ja olemme mukana Tilaajavastuu.fi -palvelussa.

Vieskakotilaisille tärkeintä ovat asiakkaiden tarpeet

Mielestämme talo pitää voida toteuttaa, paitsi sellaisena kuin sen halutaan. Mutta myös sellaisena kuin se aidosti tarvitaan, ja missä asuikkaiden on hyvä ja varaa elää näköistään elämää.

Siksi meidän tehtävämme on, asumisen ja rakentamisen asiantuntijoina, auttaa tuottamaan elämäntyyleihin – ja myös budjetteihin sopivat asumisen ja tekniikan ratkaisut.

Emme sido rakentajia talomalleihin, teknisiin ratkaisuihin tai tyylisuuntiin.

Tarjoamme lähtökohtia suunnittelulle ja ideoinnille, ja asumisen ja rakentamisen asiantuntijuutta, jolla ideat jalostuvat toimivaksi taloksi.

Ota yhteyttä

Sovi tapaaminen

Kartoitamme tarpeesi ja kerromme paitsi omasta kilpailukykyisestä toimitussisällöstämme, autamme myös vertailemaan eri toimitussisältöjä. Saat lisäksi halutessasi kustannusarvion koko taloprojektistasi, jonka tarvitset pankin lainahakemukseen. Autamme kaikissa rakentamiseen liittyvissä lupa-asioissa.

Vesa Savolainen

0400 587 767

vesa.savolainen@vieskakoti.fi

Vieskakoti Ylivieska

Kettukallionkatu 1

84100 Ylivieska

Joona Savolainen

050 364 6639

joona.savolainen@vieskakoti.fi

Vieskakoti Kokkola

Måttisenkatu 8

67700 Kokkola

Palvelu, yksilöllisyys ja viimeistely tekevät VieskaKodin

Yli 1000 rakennettua kotia

Hyvään palveluun ja korkealuokkaiseen rakentamiseen perustuva toimintamme toimii yhä 30 vuoden ja 1000 rakennetun kodin jälkeenkin.

Rajattomat mahdollisuudet

Voit valita tulevan talosi pohjan ja tyylisuunnan ideamallistostamme tai tuoda ideasi meille ja suunnittelemme koko talon tarpeidesi ja budjettisi mukaan.

Turvallinen kumppani

Vain vakavarainen yritys voi hoitaa 10 vuoden rakennetakuun. Liikevaihtomme oli 2020 n.8 milj. euroa ja vakavaraisuusaste yli 70 % . Meillä on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus, johon yltää vain 2.6% suomalaisista yrityksistä

Omat timpurit

Talosi rakentaa omat timpurimme ja paikalliset, valikoidut yhteistyökumppanimme, jotka tuntevat laatuvaatimuksemme ja rakentamistapamme.

Talo yhdellä sopimuksella

Saat kaiken talon rakentamiseen liittyvän yhdellä sopimuksella, olipa toimituslaajuus levyvalmis, muuttovalmis tai jotain siltä väliltä.

Sovittu hinta joka pitää

Saat pitävän hinnan talollesi haluamallasi toimituslaajuudella ja lisäksi kokonaiskustannusarvion koko rakennusprojektille.

Rakennusvaiheet dokumentoidaan

Rakennusvaiheiden kuvat ja rakennusdokumentit tallennetaan talojärjestelmään, jossa tiedot säilyvät käytettävissäsi vuosien päästäkin.

Laaja ja muokattava toimitussisältö

Talopaketin saat sellaisella toimitussisällöllä kuin haluat. Käytössäsi on markkinoiden laajin sisustusvalikoima.

Tiivis viestintä

Nykyaikaisten viestiryhmien käytön ansiosta, yhteydenpitosi Kotimestarin, työpäällikön ja vastaavan mestarin välillä on nopeaa ja saumatonta.