Kotimestari ™

VieskaKodin Kotimestarin avulla onnistut rakentamisessa kerralla

Ensimmäisen talon rakentajat kokevat usein, että moni asia olisi pitänyt tehdä toisin. Kaunis talo ei vastaa omia tarpeita.

Talosi rakentamisessa suunnittelusta asti mukana olevan Kotimestarin avulla kuitenkin onnistut talosi suunnittelussa ja rakentamisessa kerralla. Kotimestarin avulla saat kodin, jonka oikeasti tarvitset, sinun budjetillasi ja vältät mahdolliset huonot ratkaisut.

Kotimestarin kanssa onnistut elämäsi suurimassa investoinnissa.

Ideoista
kodiksi

Kotimestarimme Vesa ja Joona Savolainen ovat asumisen asiantuntijoita, jotka auttavat suunnittelemaan arkkitehtimme kanssa talon perustuen tarpeisiisi ja budjettiisi. Et ole sidottu mihinkään talomalliin tai rajoituksiin.

He auttavat tarvittaessa kehittämään elämäntyyliisi sopivia ratkaisuja; esimerkiksi koiratalouteen, vuorotyön haasteisiin sekä harrastusten ja arjen ristiaallokkoon. He tietävät asumisen ja tekniikan ratkaisuja, joita et välttämättä osaa ottaa huomioon talosi suunnittelussa.

"Jälkeenpäin mieleen on noussut hyvin usein kiitollisuus siitä, että saa asua kodissa, joka on juuri sellainen mitä tavoiteltiin ja toivottiin"

Kukit

"Koimme, että olimme tärkeitä"

Nykäset

"Vesalta sai hyviä neuvoja mitoituksesta ja neliöiden tehokkaasta käytöstä"

Myllylahdet

"Kaikki ehdotukset oli helppoa esittää ja myös toteuttaa"

Järviluoma & Kangas-Järviluoma

"Halusimme listattoman viimeistelyn, eikä kukaan muu kolmesta kilpailijasta pystynyt sellaista toimittamaan"

Hannulat

"Aikaa järjestyi aina kysymyksille"

Airaksinen & Keiski

Mitä saat kun rakennat talon Vieskakodin Kotimestarin kanssa?

1

Talon, jonka tarvitset

Kotimestari auttaa rakentamaan talon, joka ei ole vain talo jonka haluat, vaan talo jonka tarvitset.

2

Laadukkaan talon, johon sinulla on varaa

Kotimestari auttaa unelman muokkaamisessa budjettiisi sopivaksi, laadusta tinkimättä.

3

Talon, jolla on hyvä jälleenmyyntiarvo

Toimiva, laadukkaita materiaaleja ja teknisiä ratkaisuja sisältävä talo säilyttää parhaiten jälleenmyyntiarvonsa.

4

Ainutlaatuisen talon

Talosi on varmasti ainutlaatuinen, kun voit suunnitella sen perustuen omiin tarpeisiisi ja sellaiseksi kuin haluat

Tarvekartoitus ja veloitukseton talosuunnittelu

Aloita sopimalla tapaaminen Vesan tai Joonan kanssa. 

Ensimmäisessä tapaamisessa Kotimestari kartoittaa tarpeesi, ideasi ja budjettisi sekä tutustuu mahdolliseen omaan suunnitelmaasi. Voit valita talosi rakennettavaksi puutalona tai hirsitalona.

Arkkitehtimme visualisoi ideasi, vaikka ruutupaperille tekemäsi suunnitelmat, 3D -malleiksi ja pohjapiirustuksiksi, jonka pohjalta on helppo jatkaa suunnittelua ja tehdä pitävä tarjous.

 

Kotimestari auttaa välttämään

  • huonot tekniset ratkaisut
  • valinnat, joita et tarvitse
  • ylimääräisiä kuluja
  • vajaita toimitussisältöjä
  • sopimattomat valmisratkaisut
  • kustannusarvioiden pettämisen

Kotimestari Joona Savolainen

Kokkolassa toimiva Joona Savolainen on ylivieskalaisen rakentajaperheen kasvatti. Kiinnostus laadukkaaseen rakentamiseen ja asumisen suunnitteluun veti isän perässä alalle tuottamaan onnistuneita asumisen kokemuksia. Henkilökohtaisena menestyksenä Joona pitää aina asiakkaidensa luottamuksen saavuttamista.

Vakuuttavat palautteet teknisestä asiantuntevuudesta ja tärkeiden asioiden, kuten toimitussisältöjen, selkeästä läpikäymisestä, kokonaisvaltaisesta auttamisesta sekä hänen tavastaan kuunnella asiakkaan tarpeita ja löytää niihin ratkaisuja, kertovat Joonan erottuvan täysin perinteisestä talomyyjästä. Joonan menestyksen mittari on sinun onnistumisesi.

 

Ota yhteyttä

Kotimestari Vesa Savolainen

Ylivieskassa ja sen ympäryskunnissa toimiva Vesa Savolainen on tunnettu ylivieskalainen rakennusalan yrittäjä ja asuntorakentamisen edelläkävijä. Vesa on ollut mukana jo yli 1000 asunnon rakentamisessa. Hänen käytettävissään oleva vankka kokemuksensa asumisen ja rakentamisen ratkaisuista on todella suuri etu, kun suunnittelet uutta kotiasi.

Monille asiakkaille yhteistyö Vesan kanssa on jopa niin selvä, ettei kilpailevia tarjouksia edes pyydetä – ainakaan kun rakennetaan toista taloa.

 

Ota yhteyttä

Arkkitehti Kati Uusisalo

Ylivieskalaislähtöinen, mutta Kälviällä asustava Kati Uusisalo toimii uuden kotisi arkkitehtina. Kati antaa oman panoksensa ja arkkitehdin näkemyksensä taloosi visualisoidessaan sinun ja Kotimestareiden suunnitelmia.

Yhteistyössä rakentamisen taloudellisesta puolesta huolehtivan Joonan tai Vesan ja arkkitehdin kanssa, saat suunniteltua toimivan ja toteuttavissa olevan talon.

Palvelu, yksilöllisyys ja viimeistely tekevät VieskaKodin

Yli 1000 rakennettua kotia

Hyvään palveluun ja korkealuokkaiseen rakentamiseen perustuva toimintamme toimii yhä 30 vuoden ja 1000 rakennetun kodin jälkeenkin.

Rajattomat mahdollisuudet

Voit valita tulevan talosi pohjan ja tyylisuunnan ideamallistostamme tai tuoda ideasi meille ja suunnittelemme koko talon tarpeidesi ja budjettisi mukaan.

Turvallinen kumppani

Vain vakavarainen yritys voi hoitaa 10 vuoden rakennetakuun. Liikevaihtomme oli 2020 n.8 milj. euroa ja vakavaraisuusaste yli 70 % . Meillä on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus, johon yltää vain 2.6% suomalaisista yrityksistä

Omat timpurit

Talosi rakentaa omat timpurimme ja paikalliset, valikoidut yhteistyökumppanimme, jotka tuntevat laatuvaatimuksemme ja rakentamistapamme.

Talo yhdellä sopimuksella

Saat kaiken talon rakentamiseen liittyvän yhdellä sopimuksella, olipa toimituslaajuus levyvalmis, muuttovalmis tai jotain siltä väliltä.

Sovittu hinta joka pitää

Saat pitävän hinnan talollesi haluamallasi toimituslaajuudella ja lisäksi kokonaiskustannusarvion koko rakennusprojektille.

Rakennusvaiheet dokumentoidaan

Rakennusvaiheiden kuvat ja rakennusdokumentit tallennetaan talojärjestelmään, jossa tiedot säilyvät käytettävissäsi vuosien päästäkin.

Laaja ja muokattava toimitussisältö

Talopaketin saat sellaisella toimitussisällöllä kuin haluat. Käytössäsi on markkinoiden laajin sisustusvalikoima.

Tiivis viestintä

Nykyaikaisten viestiryhmien käytön ansiosta, yhteydenpitosi Kotimestarin, työpäällikön ja vastaavan mestarin välillä on nopeaa ja saumatonta.

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö

Joona Savolainen

050 364 6639

joona.savolainen@vieskakoti.fi

Vieskakoti Kokkola

Vesa Savolainen

0400 587 767

vesa.savolainen@vieskakoti.fi

Vieskakoti Ylivieska