Kotimestarimalli 145 Hirsi

Julkisivu

Huoneistotiedot

3 mh

Huoneistoala

116 m²

Kerrosala

145 m²

Kolmen makuuhuoneen L-muotoinen hirsitalo erillisellä saunalla. Tyylikäs ja moderni julkisivu, jonka ilme syntyy selkeistä linjoista, kapeista pielilaudoista ja pulpettikatosta.

Nykyaikainen ja viihtyisä talopohja. Ominaispiirteenä pohjassa on samalle puolelle taloa sijoittuva 40 neliön olohuonekeittiö, joka on erittäin on valoisa ja avara isojen ikkunoiden ja korotetun sisäkaton ansiosta.

Voimme nopeasti muokata talosta budjettiisi ja tarpeisiisi sopivan version.

Julkisivu

Huoneistotiedot

3 mh

Huoneistoala

116 m²

Kerrosala

145 m²

Kolmen makuuhuoneen L-muotoinen hirsitalo erillisellä saunalla. Tyylikäs ja moderni julkisivu, jonka ilme syntyy selkeistä linjoista, kapeista pielilaudoista ja pulpettikatosta.

Nykyaikainen ja viihtyisä talopohja. Ominaispiirteenä pohjassa on samalle puolelle taloa sijoittuva 40 neliön olohuonekeittiö, joka on erittäin on valoisa ja avara isojen ikkunoiden ja korotetun sisäkaton ansiosta.

Voimme nopeasti muokata talosta budjettiisi ja tarpeisiisi sopivan version.

Talon hinta muodostuu toimitussisällöstä. Meidän vakiotoimituksemme lisää talon arvoa, turvallisuutta ja luksusta arkeen.

Sisäseinät erikoiskovilla kipsilevyillä

Erikoiskovat kipsilevyt eristävät ääntä hyvin, kestävät kolhuja ja mahdollistavat verhotankojen, hyllyjen, taulujen ym. kiinnittämisen ja ripustamisen.

Ylitasoitetut seinät

Vain ylitasoittamalla kipsilevyjen saumat ja ruuvin kantojen kittaukset eivät näy maalatuissa ja tapetoiduissa seinissä.

Kiintokalusteet hidastimilla

Luksusta arkeen tuovat pehmeästi ja hiljaisesti sulkeutuvat kaapit ja keittiöiden vetolaatikot.

Induktiotaso

Nykyaikainen induktiolevy on nopeampi, kuluttaa vähemmän energiaa ja reagoi tehon säätöön nopeammin ja herkemmin.

Huonekorkeus 2600 mm

Korkeat huoneet lisäävät arvokkutta ja viihtyisyyttä. Huonekorkeus vakiona 2600 mm, saatavissa myös 2700 ja 2800 mm korkeana.

2300 mm korkeat ulko-ovet

Korkeaan huonekorkeuteen sopivat korkeat ulko-ovet. Korkeat ovet mahdollistavat myös isompien ikkunoiden käytön ja niiden optimaalisemman sijoittelun. Kysy lisää.

Laaja sisustusvalikoima

Käyttöösi saat todella laajat ja laadukkaat valikoimat K-Raudan sisustusvalikoimista.

Betonilattioiden ylitasoitus

Kaikki betonilattiat ylitasoitetaan, jolla varmistetaan lattioiden pintamateriaalien asettuminen tukevasti ja suoraan.

Sokkelin radontiivistys

Radontiivistyksen ansiosta alapohjasta ei pääse kaasuja, itiöitä tms. huoneilmaan. Myös seinän, sokkelin ja lattian väli saadaan täysin tiiviiksi.

Kosteiden tilojen seinät kivirakenteisia

Elämätön ja kosteutta sietävä kivirakenteinen runko on turvallisempi vaihtoehto kuin kipsilevyrunko.

Sisustuslistat jiirattuna ja naulankannat kitattuna

Talo viimeistellään aina todella tarkasti listoja myöden. Mahdollisuus myös LISTATTOMAAN TOTEUTUKSEEN - kysy!

Tiiveysmittaukset ja lämpökamerakuvaus

Talo tiiveysmitataan ja lämpökamerakuvataan hallitsemattomien lämpövuotojen havaitsemiseksi, jotka heikentävät lämpötehokkuutta ja aiheuttavat kosteusvaurioita. Talojemme tiiveys pääosin 0,4-0,6 välillä.

Etkö löytänyt haluamaasi?

Ideoista kodiksi – Piirrätä täysin yksilöllinen koti

Jos sinulla on idea, tarve tai suunnitelma, millaisen talon haluat rakentaa, niin me asumisen asiantuntijoina suunnittelemme sinulle ihan oman talopohjan ratkaisuineen – sinun budjettisi mukaan.

Toteutamme talosuunnitelmasi 3D -havainnekuvina, joiden avulla hahmotat tulevan talosi ennen yhdenkään sopimuksen allekirjoitusta.

TUTUSTU: Kotimestareidemme palveluun, hirsitalojen rakentamiseen ja puutalojen rakentamiseen.

 

Kotimestari auttaa

Sovi tapaaminen

Kartoitamme tarpeesi ja kerromme paitsi omasta kilpailukykyisestä toimitussisällöstämme, autamme myös vertailemaan eri toimitussisältöjä. Saat lisäksi halutessasi kustannusarvion koko taloprojektistasi, jonka tarvitset pankin lainahakemukseen. Autamme kaikissa rakentamiseen liittyvissä lupa-asioissa.

Vesa Savolainen

0400 587 767

vesa.savolainen@vieskakoti.fi

Vieskakoti Ylivieska

Kettukallionkatu 1

84100 Ylivieska

Joona Savolainen

050 364 6639

joona.savolainen@vieskakoti.fi

Vieskakoti Kokkola

Måttisenkatu 8

67700 Kokkola

Palvelu, yksilöllisyys ja viimeistely tekevät VieskaKodin

Yli 1000 rakennettua kotia

Hyvään palveluun ja korkealuokkaiseen rakentamiseen perustuva toimintamme toimii yhä 30 vuoden ja 1000 rakennetun kodin jälkeenkin.

Rajattomat mahdollisuudet

Voit valita tulevan talosi pohjan ja tyylisuunnan ideamallistostamme tai tuoda ideasi meille ja suunnittelemme koko talon tarpeidesi ja budjettisi mukaan.

Turvallinen kumppani

Vain vakavarainen yritys voi hoitaa 10 vuoden rakennetakuun. Liikevaihtomme oli 2020 n.8 milj. euroa ja vakavaraisuusaste yli 70 % . Meillä on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus, johon yltää vain 2.6% suomalaisista yrityksistä

Omat timpurit

Talosi rakentaa omat timpurimme ja paikalliset, valikoidut yhteistyökumppanimme, jotka tuntevat laatuvaatimuksemme ja rakentamistapamme.

Talo yhdellä sopimuksella

Saat kaiken talon rakentamiseen liittyvän yhdellä sopimuksella, olipa toimituslaajuus levyvalmis, muuttovalmis tai jotain siltä väliltä.

Sovittu hinta joka pitää

Saat pitävän hinnan talollesi haluamallasi toimituslaajuudella ja lisäksi kokonaiskustannusarvion koko rakennusprojektille.

Rakennusvaiheet dokumentoidaan

Rakennusvaiheiden kuvat ja rakennusdokumentit tallennetaan talojärjestelmään, jossa tiedot säilyvät käytettävissäsi vuosien päästäkin.

Laaja ja muokattava toimitussisältö

Talopaketin saat sellaisella toimitussisällöllä kuin haluat. Käytössäsi on markkinoiden laajin sisustusvalikoima.

Tiivis viestintä

Nykyaikaisten viestiryhmien käytön ansiosta, yhteydenpitosi Kotimestarin, työpäällikön ja vastaavan mestarin välillä on nopeaa ja saumatonta.