Hirsitalot ja hirsitalon rakentaminen

Hirsitalon rakentaminen - hirsitalorakentaminen

Hirsitalojemme mittatarkat hirret ja tuotekehittämämme tiivisteet täyttävät nykypäivän tiiviys- ja lämmöneristysvaatimukset mahdollistaen kuitenkin hirsitalon hyvän sisäilman. Kattavien hirsivaihtoehtojen ja erilaisten nurkkaratkaisujen ansiosta voimme luoda mieleisesi ilmeen uudelle hirsitalollesi.

Hirsitalopohjia Ideamallistossa

Hirsitalo tai hirsitalopaketti sellaisena kuin haluat

Et ole sidottu talomalleihin etkä toimitussisältöihin. Hirsitalon saat muuttovalmiina, levyvalmiina tai jotenkin siltä väliltä. VieskaKodin hirsitalon saat sellaisella toimitussisällöllä kuin haluat – kiitos rajattomien muokkaus- ja yksilöintimahdollisuuksien.

Useimmat haluavat suunnittella hirsitalonsa itse, ehkä sinäkin. Ideoita hirsitaloosi voit hakea Ideamallistostamme, joita voit käyttää sellaisenaan tai hirsitalosi suunnittelun pohjana. Parhaiten pääset eteenpäin, kun sovit tapaamisen Kotimestarimme Joona Savolaisen tai Vesa Savolaisen kanssa.

He auttavat hirsitalon suunnittelussa, kun sinulla on ajatus, millaisen hirsitalon haluat rakentaa.

 

Hirsitalopaketti

Vieskakodin hirsitalojen hirret

Vieskakodin hirsitalojen hirret valmistetaan pohjoisen korkealaatuisesta männystä täysin valmiiksi lämpimissä tehdasolosuhteissa. Myös hirren tuplatiivisteet asennetaan jo tehtaalla, mikä mahdollistaa hirsitalolle tärkeän tiiveyden ja nopean pystytyksen.

Voit valita Vieskakodin hirsitaloon joko edistyksellisen, aidosti painumattoman hirren, joka mahdollistaa nykyaikaisen arkkitehtuurin – tai normaalin lamellihirren yhdistettynä erilaisiin nurkkaratkaisuihin.

VieskaKodin hirsitalon nurkkavaihtoehdot

Ristinurkka

Nurkkavaihtoehdoista kaikille tutuimmalla ristinurkalla luot hirsitalolle tyypillisen ulkonäön.

Lohenpyrstö

Modernit ja näyttävät nurkkaratkaisut, city-nurkka ja lohenpyrstö, korostavat rakennuksen linjakasta ulkonäköä. Halutessasi voit peittää salvoksen nurkkavuorilaudoilla tai jättää sen esiin.

Jiirinurkka

Ulkonäöltään pelkistetty jiirinurkka mahdollistaa hirsien asentamisen samaan tasoon.

VieskaKodin hirsitalon hirsivalikoima

205 x 275 lamellihirsi

Suosittu vaihtoehto asuintalojen seinärakenteeksi. Korkea profiili antaa rakennuksen tyylistä riippumatta talolle tai huvilalle komean ulkonäön ja nopeuttaa asentamista

275x275 lamellihirsi

Antaa 205 mm vahvaan hirteen verrattuna rakennukselle hieman paremman lämpötalouden ja käyttömukavuuden talven kovimmilla pakkasilla. Vaikuttaa luonnollisesti myös ulkonäköön perinteisiä hirsinurkkia käytettäessä.

205 x 275 painumaton hirsi

Ristiin laminoitu 205 x 275 painumaton hirsi on suosittu vaihtoehto asuintalon seinärakenteeksi. Ristiinlaminointi helpottaa eri materiaalien yhdistämistä hirren kanssa.

275x275 painumaton hirsi

Ristiinlaminoinnin ansiosta monista paikoista voi jättää listat kokonaan pois. Ristiinlaminointi helpottaa myös eri materiaalien yhdistämistä hirren kanssa.

Hirsitalojen rakentaminen

Hirsitalon etuihin perehtynyt tuskin haluaa muulla tavalla taloa rakentaakaan

On useita syitä miksi perinteinen hirsi on arvostettu rakennusmateriaali. Talopaketin ostajalle hirsitalo on turvallinen ja testattu vaihtoehto. Hirsiseinä  muun muassa huomioi pohjoisen sijaintimme asettamat haasteet seinän kosteuskäyttäytymiselle. Lisäksi hyvin hoidetun hirsitalon ominaisuudet ja arvo säilyvät vuosikymmeniä.

Mikäli siis arvostatte hirren yksilöllistä ulkonäköä, kosteusturvallista rakennetta ja hyvää sisäilmaa teidän kannattaa rakentaa muuttovalmis hirsitalo.

Hirsitalo mielletään usein kalliiksi vaihoehdoksi, mitä se ei kuitenkaan välttämättä ole. 

Kaupunkialueella kaavamääritykset eivät aina salli perinteisen hirsitalon rakentamista. VieskaKodin hirsitalot voidaan kuitenkin toteuttaa – kaavasta huolimatta – joko perinteisellä tai modernilla ilmeellä ja haluamallanne nurkkaratkaisulla.

Takuut

Saat talollesi 10 vuoden rakennetakuun, kahden vuoden asennustakuun sekä vuoden materiaali- ja valmistevirhetakuun.

 

Hirsitalon ominaisuudet

Sovi tapaaminen

Kartoitamme tarpeesi ja kerromme paitsi omasta kilpailukykyisestä toimitussisällöstämme, autamme myös vertailemaan eri toimitussisältöjä. Saat lisäksi halutessasi kustannusarvion koko taloprojektistasi, jonka tarvitset pankin lainahakemukseen. Autamme kaikissa rakentamiseen liittyvissä lupa-asioissa.

Vesa Savolainen

0400 587 767

vesa.savolainen@vieskakoti.fi

Vieskakoti Ylivieska

Kettukallionkatu 1

84100 Ylivieska

Joona Savolainen

050 364 6639

joona.savolainen@vieskakoti.fi

Vieskakoti Kokkola

Måttisenkatu 8

67700 Kokkola

Palvelu, yksilöllisyys ja viimeistely tekevät VieskaKodin

Yli 1000 rakennettua kotia

Hyvään asiakaskohtaiseen palveluun ja korkealuokkaiseen rakentamiseen perustuva toimintamme toimii yhä yli 28 vuoden ja 1000 rakennetun kodin jälkeenkin.

Rajattomat mahdollisuudet

Voit valita tulevan talosi pohjan ja tyylisuunnan ideamallistostamme tai tuoda ideasi meille ja suunnittelemme koko talon tarpeidesi ja budjettisi mukaan.

Turvallinen kumppani

Vain vakavarainen yritys voi hoitaa 10 vuoden rakennetakuun. Liikevaihtomme oli 2019 n.7 milj. euroa ja vakavaraisuusaste yli 70 % . Meillä on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus, johon yltää vain 2.6% suomalaisista yrityksistä

Omat timpurit

Talosi rakentaa omat timpurimme ja paikalliset, valikoidut yhteistyökumppanimme, jotka tuntevat laatuvaatimuksemme ja rakentamistapamme.

Talo yhdellä sopimuksella

Saat kaiken talon rakentamiseen liittyvän yhdellä sopimuksella, olipa toimituslaajuus levyvalmis, muuttovalmis tai jotain siltä väliltä.

Sovittu hinta joka pitää

Saat pitävän hinnan talollesi haluamallasi toimituslaajuudella ja lisäksi kokonaiskustannusarvion koko rakennusprojektille.

Rakennusvaiheet dokumentoidaan

Rakennusvaiheiden kuvat ja rakennusdokumentit tallennetaan talojärjestelmään, jossa tiedot säilyvät käytettävissäsi vuosien päästäkin.

Laaja ja muokattava toimitussisältö

Talotoimituksen saat sellaisella toimitussisällöllä kuin haluat. Käytössäsi on markkinoiden laajin sisustusvalikoima.

Tiivis viestintä

Nykyaikaisten viestiryhmien käytön ansiosta, yhteydenpitosi Kotimestarin, työpäällikön ja vastaavan mestarin välillä on nopeaa ja saumatonta.