Asiakastarinat

Asiakastarinoista voit lukea  rakentajien kokemuksia VieskaKodista ja taustoja Kotimestarimallistomme talopohjista.

L-mallinen talopaketti Ylivieskan Hollihakaan

Maija Jylhän ja Esa-Pekka Hietalan listattomana viimeistelty, L-mallinen talo on rakennettu rauhalliselle tontille Ylivieskan Hollihakaan, päättyvän tien varteen.

Tutustu kotiin

Ikä ja elämänkokemus talon rakennusaineina

Anna ja Tuomo Mustola päättivät rakennuttaa talon vanhan talon muututtua liian isoksi lasten muutettua pois. Lähes 30 vuoden kokemus omakotitaloasumisesta auttoi toimivan talon suunnittelussa.

Tutustu kotiin

Levyvalmis talopaketti metsän rauhaan

Tiina Isokäännän ja Jukka Karhukorven korkeaharjakattoinen talo sijaitsee omassa rauhassaan metsäisellä tontilla lähellä Ylivieskan keskustaa.

Tutustu kotiin

Ruutupaperilta unelmien taloksi

Talopohja on lyhyen asumisen jälkeen koettu onnistuneeksi. Lukuisat vieraat ovat ihmetelleet, että neliöitä ja makuuhuoneita luulisi olevan enemmänkin.

Tutustu kotiin

Muuttovalmis hirsitalo peltomaisemalla

Alun perin vain hirsitoimitusta suunnitelleet Jenna ja Niko Heikkilä päätyivät rakentamaan hirsitalon täysin muuttovalmiina kauniille maaseututontilleen.

Tutustu kotiin

Pieni muuttovalmis hirsitalo

205×275 lamellihirsistä rakennettu kaunis, asuinpinta-alaltaan vain 91 neliön, mutta silti kolmen makuuhuoneen hirsitalo.

Tutustu kotiin

Listaton talo hyvillä fiiliksillä

Tähtelä & Korkiakosken talo on City-tyylisuuntamme mukaisesti moderni talo, jolle ilmeen antavat selkeät linjat, kapeat pielilaudat ja pulpettikatto. Tutustu miten pariskunta päätyi Vieskakotiin ja kuinka heidän yksilöllinen talonsa muokattiin asumisen asiantuntijoidemme avulla.

Tutustu kotiin

Muuttovalmis talo haastavalle tontille

Hannulan taloprojektin palaset loksahtelivat helposti paikoilleen jo taloa suunniteltaessa kun heidän toiveensa huomioitiin erinomaisesti.

Tutustu kotiin

Suuret oleskelutilat ja makuuhuoneet

Talon suunnittelu lähti rakentumaan asiakkaan oman pohjasuunnittelman ympärille. Keskiössä olivat isot oleskelutilat ja vähintään kymmenen neliön makuuhuoneet.

Tutustu kotiin

Liikkuvan perheen koti

Tärkeimpinä asioina aktiivinen ja liikkuva perhe halusi taloon toimivan arkieteisen omalla sisäänkäynnillä.

Tutustu kotiin

Suuret ikkunat ja listaton viimeistely

Suuret ikkunat sekä listaton ja laadukas viimeistely antavat asukkailleen joka päivä lämpimän onnen tunteen.

Tutustu kotiin

Unelmatalo – myös koirille

Pariskunta Järviluoma ja Kangas-Järviluoma haaveilivat talosta, jossa koirilla olisi oma huone ja arkieteinen.

Tutustu kotiin

Neljä makuuhuonetta ja arkieteinen

Alusta asti oli selvää, että talossa tulisi olla mm. tarpeeksi makuuhuoneita ja arkieteinen. VieskaKodin Kotimestarin avulla haaveet saivat ympärilleen kunnon suunnitelman.

Tutustu kotiin

Talon sydämenä talon päätyyn sijoittuva tupakeittiö

Rakentajapariskunta Anton Myllylahti ja Pauliina Pieksämäki ovat olleet erittäin tyytyväisiä VieskaKodin työn ensiluokkaiseen laatuun ja viimeistelyyn.

Tutustu kotiin

Luottamuksella rakennettu muuttovalmis talo

Niemi-Korpien koti valmistui VieskaKodin ammattilaisten toimesta, oman työn osuuden jäädessä ulkomaalaukseen ja terassien tekoon.

Tutustu kotiin

Unelmakoti omien suunnitelmien pohjalta

Pariskunta Airaksinen & Keiskin unelmakoti syntyi pitkälti omien suunnitelmien pohjalta.

Suuret yhtenäiset ruokailu- ja oleskelutilat olivat taloprojektin tärkein lähtökohta.

Tutustu kotiin

Eroon hukkaneliöistä Kotimestarin avulla

Vaikka Kukien omat suunnitelmat olivatkin hiottu hyviksi jo ennen VieskaKodin mukaantuloa, osasi kokenut Kotimestari jatkojalostaa suunnitelmia vielä pidemmälle.

Tutustu kotiin

Sovi tapaaminen

Kartoitamme tarpeesi ja kerromme paitsi omasta kilpailukykyisestä toimitussisällöstämme, autamme myös vertailemaan eri toimitussisältöjä. Saat lisäksi halutessasi kustannusarvion koko taloprojektistasi, jonka tarvitset pankin lainahakemukseen. Autamme kaikissa rakentamiseen liittyvissä lupa-asioissa.

Vesa Savolainen

0400 587 767

vesa.savolainen@vieskakoti.fi

Vieskakoti Ylivieska

Kettukallionkatu 1

84100 Ylivieska

Joona Savolainen

050 364 6639

joona.savolainen@vieskakoti.fi

Vieskakoti Kokkola

Måttisenkatu 8

67700 Kokkola

Palvelu, yksilöllisyys ja viimeistely tekevät VieskaKodin

Yli 1000 rakennettua kotia

Hyvään palveluun ja korkealuokkaiseen rakentamiseen perustuva toimintamme toimii yhä 30 vuoden ja 1000 rakennetun kodin jälkeenkin.

Rajattomat mahdollisuudet

Voit valita tulevan talosi pohjan ja tyylisuunnan ideamallistostamme tai tuoda ideasi meille ja suunnittelemme koko talon tarpeidesi ja budjettisi mukaan.

Turvallinen kumppani

Vain vakavarainen yritys voi hoitaa 10 vuoden rakennetakuun. Liikevaihtomme oli 2020 n.8 milj. euroa ja vakavaraisuusaste yli 70 % . Meillä on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus, johon yltää vain 2.6% suomalaisista yrityksistä

Omat timpurit

Talosi rakentaa omat timpurimme ja paikalliset, valikoidut yhteistyökumppanimme, jotka tuntevat laatuvaatimuksemme ja rakentamistapamme.

Talo yhdellä sopimuksella

Saat kaiken talon rakentamiseen liittyvän yhdellä sopimuksella, olipa toimituslaajuus levyvalmis, muuttovalmis tai jotain siltä väliltä.

Sovittu hinta joka pitää

Saat pitävän hinnan talollesi haluamallasi toimituslaajuudella ja lisäksi kokonaiskustannusarvion koko rakennusprojektille.

Rakennusvaiheet dokumentoidaan

Rakennusvaiheiden kuvat ja rakennusdokumentit tallennetaan talojärjestelmään, jossa tiedot säilyvät käytettävissäsi vuosien päästäkin.

Laaja ja muokattava toimitussisältö

Talopaketin saat sellaisella toimitussisällöllä kuin haluat. Käytössäsi on markkinoiden laajin sisustusvalikoima.

Tiivis viestintä

Nykyaikaisten viestiryhmien käytön ansiosta, yhteydenpitosi Kotimestarin, työpäällikön ja vastaavan mestarin välillä on nopeaa ja saumatonta.