Rakentaa kotisi sinun elämääsi varten

Kotimestari

Vieskakodin Kotimestari on asumisen asiantuntija, joka ottaa sinun elämäntapasi huomioon talon suunnittelussa. Kotimestarin kanssa rakennat talon sen mukaan miten oikeasti elät.

Onnistut kerralla

Liian usein ihmiset kokevat ensimmäisessä talossaan, että moni asia olisi pitänyt tehdä toisin. Kaunis talo ei vastaakaan oman elämän tarpeita!

Vieskakodin Kotimestarin avulla saat mahdollisuuden onnistua jo ensimmäisen talon rakennuttamisessa. Me autamme löytämään erikoisemmatkin asumisen ratkaisut, joita et ehkä ole osannut ottaa huomioonkaan.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu koti kestää aikaa ja lisää jälleenmyyntiarvoa.

Miten homma toimii?

Valmis talo syntyy perustuen sinun elämäntapoihisi, toiveisiisi ja budjettiisi.

Suunnittelun aihiona voidaan käyttää mitä tahansa talopohjaa tai omaa luonnostelmaasi. Ideoita ja inspiraatiota saat hakea mistä vain.

Suunnittelemme tarvittaessa kokonaan uuden pohjaratkaisun.

Sovi tapaaminen

Vuorotyöläisen ratkaisu

Vuorotyöläinen tarvitsee rauhallisen paikan lepäämisellä saapuessaan töistä kotiin muiden heräillessä. Kotimestarin avulla ratkaisu löydettiin sijoittamalla makuuhuone erilleen muista tiloista säilyttämällä silti huonejärjestyksen käytännöllisyys. Makuuhuoneen seiniin rakennettiin parempi äänieristys, ja tavallista vahvemmasta väliovesta tehtiin ääntä eristävämpi tiivisteillä ja paksummalla kynnyksellä.

Kotimestari auttoi helpottamaan koiratalouden arkea

Kotimestari auttoi löytämään ja valitsemaan kestävät ja helposti puhdistettavat lattiapintamateriaalit jotka sopivat hyvin koiratalouteen. Kotimestari suunnitteli arkieteisen täysin koirien tarpeiden mukaan. Eteiseen sijoitettiin mm. pesupiste, jotta rapainen koira saadaan pestyä heti sisälle saavuttaessa.

Kotilomailijoiden ratkaisu rentoutumiseen

Yhä useammalle kesämökkeilijälle rakennetaan pihasauna, mutta kesämökin sijaan kotimme suunniteltiin myös lomanviettoa ajatellen. Kotimestarin avulla taloon tehtiin pesutilat, mutta saunalla ei ollut käyttöä talon sisällä, vaan panostettiin suoraan pihasaunaan. Oleskelutiloineen pihasaunasta saatiin rakennettua kesämökin kaltainen rentouttava lomapaikka, jossa tunnelma on erilainen kuin talossa.

Ratkaisuja isolle lapsiperheelle

Kotimestari auttoi isoa perhettä panostamaan kodinhoitohuoneeseen ja arkieteiseen. Tiloja tehtiin toimivammaksi muun muassa suunnittelemalla jokaiselle lapselle omat kaapit kodinhoitohuoneeseen, jolloin suuria kaappitiloja ei enää tarvittu makuuhuoneisiin. Pyykkikuilu ylhäältä alas likavaatekomeroon tehtiin helpottamaan vaatehuoltoa.

Kodin suunnittelua harrastuksien mukaan

Varusteiden määrän vuoksi toimivuutta on tuotu erillisellä varastotilalla tai sijoittamalla arkieteiseen tarpeeksi kaapistoja. Urheilijoiden ja metsästäjien varusteiden pesemiseen ja kuivattamiseen on varattu riittävästi omaa tilaa. Asekaapin paikka on huomioitu jo suunnitelmissa. Kuntosaleihin ja elokuvahuoneisiin on ennakoitu välineiden paikat ja sijoitettu johdot rakenteiden sisään tuoden pistorasiat laitteille ja äänentoiston sopivaan paikkaan. Valkokangas saadaan laskeutumaan seinän sisästä kaukosäätimen avulla. Autoharrastajille on mitoitettu ulkorakennukset harrastusten mukaan.

Kotimestarilla on aikaa

Meillä ei ole kiire tehdä kauppoja. Mielestämme talon rakentamisessa on turha kiirehtiä. Ensin suunnitellaan ja vasta sitten tehdään kaupat.

Kysy lisää asuntojen myynnistä

Kokkola
Joona Savolainen
050 364 6639
Lähetä sähköposti

Kysy lisää asuntojen myynnistä

Ylivieska
Vesa Savolainen
0400 587 767
Lähetä sähköposti

Jätä yhteydenottopyyntö tai kysymys

 

Tilaa talokirja

Suunniteltu rakentamisvuosi
Onko tontti