fbpx

Näin talosi valmistuu

Kaikki alkaa yhteydenotosta

Ensimmäisessä tapaamisessa tutustutaan toiveisiinne ja vastataan kaikkiin kysymyksiinne. Kerromme lisää muun muassa Vieskakodin rakentamisesta ja sen aidosti rajattomista muokkausmahdollisuuksista.

Tämän jälkeen suunnittelemme toiveidenne talomallin haluamallanne sisällöllä, minkä jälkeen laskemme sitä koskevan tarkan tarjouksen. Sen lisäksi saatte tarkan, kirjallisen kustannusarvion kaikista muuttovalmiin talonne muista kuluista, kuten maatyöt ja liittymät. Tarvitsette tämän dokumentin muun muassa pankin lainahakemukseen.

Seuraavissa tapaamisissamme käymme vielä läpi tarjousta ja suunnitelmia löytääksemme teille juuri oikeat ratkaisut. Kun kaikki on sovittu, teemme talokaupat ja aloitamme työt.

Sinun elämäntapoihisi räätälöity koti

Liian usein ihmiset kokevat ensimmäisessä kodissaan, että moni asia olisi pitänyt tehdä toisin. Uusi, kaunis koti ei ehkä vastaakaan oman elämän tarpeita. VieskaKodin Kotimestari on asumisen asiantuntijamme, joka huomioi kodin suunnittelussa juuri teidän elämäntapanne.

Kotimestarin avulla saatte siis mahdollisuuden onnistua jo ensimmäisen kotinne rakennuttamisessa. Hän osaa muun muassa esitellä hieman erikoisempiakin asumisratkaisuja, joista ette ehkä ole osannut edes haaveilla. Hyvin suunniteltu ja toteutettu koti kestää aikaa – sekä lisää jälleenmyyntiarvoa.


Rakennuksenaikainen seuranta

Tallennamme rakennusvaiheen valokuvat sekä muut rakennusdokumentit talojärjestelmäämme, jossa tiedot säilyvät vuosia rakennusvaiheen jälkeen. Asiakas pääsee siis aina halutessaan tarkastelemaan talonsa tärkeitä tietoja ja asiakirjoja.


Uusi kotisi on muuttovalmis

Luovutamme valmiin kotinne henkilökohtaisesti, sovittuun aikaan mennessä. Luovutuksen yhteydessä talo käydään yhdessä läpi ja pidämme teille talon käyttöönottokoulutuksen. Sitten ei muuta kuin tavarat sisään, takka päälle ja tupareita suunnittelemaan. Kannamme vastuun talonne rakentamisesta ja haluamme, että voitte asua uudessa kodissanne turvallisin mielin. Siksi myönnämme talollenne 10 vuoden rakennetakuun ja kahden vuoden asennustakuun.

Tutustu myös

Rakentajan tietopankki

Vieskakoti talotoimittajana

Näin talosi valmistuu

Toimitussisältö

Hinnasto

Haluaisitko jo aloittaa taloprojektin kohti unelmiesi kotia?

Ota yhteyttä Kotimestariin, niin olet astunut kynnyksen yli.