15.12.2020

Millaista toimitilaa tarvitset Ylivieskassa?

Meillä on tontti lähellä Ylivieskan keskustaa osoitteessa Korjaamontie 7. Suunnitelmissa on rakentaa kaksi hallirakennusta esim. myymäläksi tai varastohotelliksi, josta on lohkottavissa eri kokoisia osia tarpeiden mukaan.

Mikäli kaipaat uutta toimitilaa, kerro Vesa Savolaiselle tarpeistasi mahdollisimman pian.

Onko sinulla tarvetta uudelle toimitilalle?

Kahdesta Ylivieskaan rakennettavasta rakennuksesta on lohkottavissa eri kokoisia osia tarpeiden mukaan, esimerkiksi myymäläksi tai varastohotelliksi.

 

 

 

Neliöhinnaksi arvoidaan tällä hetkellä tulevan 800 – 1200 €/m², riippuen toteutustavasta, jonka määrää millaiseen käyttöön toimitilasi tulisi. 

  • Rakennusoikeutta 2000 m² 
  • Tontilla hyvin parkkitilaa 
  • Lohkottavissa eri kokoisia osia tarpeiden mukaan 
  • Pihalle tulee kylmää säiltytystilaa 

 

Tontin sijainti

Tontin sijainti Googlen karttapalvelussa: https://goo.gl/maps/po3QtCCmy8J42kGj7

 

 

 

Mikäli kaipaat uutta toimitilaa, kerro Vesa Savolaiselle tarpeistasi mahdollisimman pian

 

Palvelu, yksilöllisyys ja viimeistely tekevät VieskaKodin

Yli 1000 rakennettua kotia

Hyvään palveluun ja korkealuokkaiseen rakentamiseen perustuva toimintamme toimii yhä 30 vuoden ja 1000 rakennetun kodin jälkeenkin.

Rajattomat mahdollisuudet

Voit valita tulevan talosi pohjan ja tyylisuunnan ideamallistostamme tai tuoda ideasi meille ja suunnittelemme koko talon tarpeidesi ja budjettisi mukaan.

Turvallinen kumppani

Vain vakavarainen yritys voi hoitaa 10 vuoden rakennetakuun. Liikevaihtomme oli 2020 n.8 milj. euroa ja vakavaraisuusaste yli 70 % . Meillä on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus, johon yltää vain 2.6% suomalaisista yrityksistä

Omat timpurit

Talosi rakentaa omat timpurimme ja paikalliset, valikoidut yhteistyökumppanimme, jotka tuntevat laatuvaatimuksemme ja rakentamistapamme.

Talo yhdellä sopimuksella

Saat kaiken talon rakentamiseen liittyvän yhdellä sopimuksella, olipa toimituslaajuus levyvalmis, muuttovalmis tai jotain siltä väliltä.

Sovittu hinta joka pitää

Saat pitävän hinnan talollesi haluamallasi toimituslaajuudella ja lisäksi kokonaiskustannusarvion koko rakennusprojektille.

Rakennusvaiheet dokumentoidaan

Rakennusvaiheiden kuvat ja rakennusdokumentit tallennetaan talojärjestelmään, jossa tiedot säilyvät käytettävissäsi vuosien päästäkin.

Laaja ja muokattava toimitussisältö

Talopaketin saat sellaisella toimitussisällöllä kuin haluat. Käytössäsi on markkinoiden laajin sisustusvalikoima.

Tiivis viestintä

Nykyaikaisten viestiryhmien käytön ansiosta, yhteydenpitosi Kotimestarin, työpäällikön ja vastaavan mestarin välillä on nopeaa ja saumatonta.