Videoita taloista taloesittelyvideoissa Youtube -videoissa

Taloesittelyvideot – Kotimestarimallien esittely videoina

Katso taloesittelyitä Kotimestarimalleistamme Youtube -kanavallamme.  Lisäämme taloesittelyitä säännöllisesti, niin muista seurata kanavaa ja saat ilmoituksen aina uudesta taloesittelystä.

Tuotamme taloesittelyvideoita  Kotimestarimalleistamme, jotka perustuvat yleensä asiakkaiden omiin suunnitelmiin tai heidän ideoidensa pohjalta suunnittelemiimme taloihin.

Voit tutustua Kotimestarimalleihin talonäyttelyissä, mutta myös videoiden avulla. Taloesittelyvideoista hahmotat talojen pohjaratkaisuja paremmin. Talopohjat löytyvät kotisivuiltamme ja linkin oikeaan Kotimestarimalliin löydät Youtube -videon kuvaustekstistä.

 

Taloesittelyt 2021 – Taloesittelyt palaavat

Korona -aikana emme ole pitäneet taloesittelyitä. Kunhan tilanne paranee vuoden 2021 aikana, paljon kehutut taloesittelymme alkavat taas pyöriä!

Kannattaa ehdottomasti saapua paikalle, mikäli rakentaminen kanssamme kiinnostaa. Tavoitteena on järjestää talonäyttely kerran kuukaudessa. Taloja on nyt paljon rakenteilla tällä hetkellä mm. Kokkolassa, Kannuksessa, Ylivieskassa, Kärsämäellä ja Toholammilla. Monet taloesittelyssä olevista taloista kuvataan ja julkaistaan mahdollisuuksien mukaan taloesittelyvideo, joten kohteisiin pääsee siis tutustumaan monella tapaa.

Voit tarvittaessa kysyä myös henkilökohtaista taloesittelyä Vesalta tai Joonalta.

 

Linkki Youtube -kanavalle

https://www.youtube.com/channel/UC8kibDyr-RsAGJZPitNTs3A

Palvelu, yksilöllisyys ja viimeistely tekevät VieskaKodin

Yli 1000 rakennettua kotia

Hyvään palveluun ja korkealuokkaiseen rakentamiseen perustuva toimintamme toimii yhä 30 vuoden ja 1000 rakennetun kodin jälkeenkin.

Rajattomat mahdollisuudet

Voit valita tulevan talosi pohjan ja tyylisuunnan ideamallistostamme tai tuoda ideasi meille ja suunnittelemme koko talon tarpeidesi ja budjettisi mukaan.

Turvallinen kumppani

Vain vakavarainen yritys voi hoitaa 10 vuoden rakennetakuun. Liikevaihtomme oli 2020 n.8 milj. euroa ja vakavaraisuusaste yli 70 % . Meillä on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus, johon yltää vain 2.6% suomalaisista yrityksistä

Omat timpurit

Talosi rakentaa omat timpurimme ja paikalliset, valikoidut yhteistyökumppanimme, jotka tuntevat laatuvaatimuksemme ja rakentamistapamme.

Talo yhdellä sopimuksella

Saat kaiken talon rakentamiseen liittyvän yhdellä sopimuksella, olipa toimituslaajuus levyvalmis, muuttovalmis tai jotain siltä väliltä.

Sovittu hinta joka pitää

Saat pitävän hinnan talollesi haluamallasi toimituslaajuudella ja lisäksi kokonaiskustannusarvion koko rakennusprojektille.

Rakennusvaiheet dokumentoidaan

Rakennusvaiheiden kuvat ja rakennusdokumentit tallennetaan talojärjestelmään, jossa tiedot säilyvät käytettävissäsi vuosien päästäkin.

Laaja ja muokattava toimitussisältö

Talopaketin saat sellaisella toimitussisällöllä kuin haluat. Käytössäsi on markkinoiden laajin sisustusvalikoima.

Tiivis viestintä

Nykyaikaisten viestiryhmien käytön ansiosta, yhteydenpitosi Kotimestarin, työpäällikön ja vastaavan mestarin välillä on nopeaa ja saumatonta.